Brøndbyøster

Dronefirma vil revolutionere inspektion og rapportering

Foto: Sky-Drone

Inspektioner af tag, facade og bygninger kan hurtigt blive omkostningstungt og uoverskueligt. Med Sky-Drones innovative droneinspektioner og interaktive rapporter er det deres mission at gøre denne del meget lettere og mere effektiv for både boligforeninger og private kunder.

Sky-Drone har arbejdet på svært tilgængelige steder og inspiceret alt fra nybyg, boligeforeninger til privathuse for at sikre en større gennemsigtighed og levere en mere brugervenlig rapport til kunderne.

”Det skal være simpelt og til en overkommelig pris for alle at få overblik over sin ejendom eller sit byggeprojekt, så man så vidt muligt kan undgå ubehagelige overraskelser og store, uforudsete omkostninger”, fortæller Frederik Hemmingsen, direktør af virksomheden Sky-Drone.

Ved hjælp af Sky-Drones system får kunderne et ekstra sæt øjne, der giver dem 100 procent overblik over deres tag og ejendom, så de kan sikre sig en let og korrekt vurdering af bygningens tilstand.

“Vores kunder fortæller, at rapporten har tjent sig selv hjem mange gange. Fordi de kan komme vandskader i forkøbet, og når de skal have en pris fra en håndværker, har de et meget bedre grundlag at prissætte ud fra”, uddyber Frederik Hemmingsen.

Det, der gør Sky-Drone unik for kunderne, er deres brugervenlige rapporterningssystem samt, at det er erfarne håndværkere, der udarbejder rapporterne, og som har arbejdet med 1000-vis af de typer skader, som de fremlægger i rapporterne. 

”Det er vigtigt for os at kunderne, står i den bedste position til at træffe beslutninger om deres ejendomme. Derfor skadeoptegner og skadesklassificerer vi i alle kunders rapporter de observationer, som dronen identificerer, så de let kan lokaliseres og prioriteres efter, hvor påtrængende udbedringerne er, så kunden er i stand til at træffe de bedste beslutninger. Vi ved, det er i rapporten, værdien skabes”, fastslår Frederik Hemmingsen.

Netop derfor tilbyder Sky-drone også serviceaftaler, så kunderne kan kontrollere bygningernes tilstand efter eget behov.

Foto: Sky-Drone

Kommentarer