Magaxin

Er din bolig blevet for lille? Sådan får du flere kvadratmeter

Artiklen er sponsoreret.

Har din familie fået vokseværk? Træder I nærmest hinanden over tæerne, når I går på de legetøjsfyldte trægulve? Er dine børn blevet for store til at dele værelse? Er hjemmekontorpladsen den, du mangler, men aldrig har fået? Der kan være mange grunde til, at din bolig er blevet for lille og lige lovlig indeklemt. I denne artikel kan du læse tre bud på, hvordan du kan få flere kvadratmeter ind i hjemmet uden at skulle flytte:

Tilbygning

En tilbygning kan være en god måde at udvide boligen på. Da en tilbygning er et ekstra rum, der kobles på boligen, er det vigtigt, at du tænker over stilen på det nybygget rum. Skal tilbygningen ligne det oprindelige hus eller søger du en anden stil? Du kan med fordel spare med en murer, som Murermester Peter Luca, om dette, da en murer har god erfaring i murermesterløsninger til netop dine behov.  

Anneks

Med et anneks får du udvidet din bolig med en selvstændig bygning. Annekset er ofte tiltænkt til beboelse, men det er naturligvis helt op til dig om rummet skal bruges som ekstra værelse, kontorbygning, hobbyrum eller hvad end dine behov nu er. Har du et teenagebarn, som måske godt kunne tænke sig lidt mere plads at folde sig ud på, er annekset altså også en oplagt mulighed for at udvide boligen. Ligeledes kan annekset kan også være relevant for dig, som ønsker mere plads til overnattende gæster.

Udestue

En udestue skaber ikke blot flere kvadratmeter til boligen, men skruer bestemt også op for hyggen i boligen. En udestue er typisk en uopvarmet tilbygning til huset, som består af tag og glas – en slags indendørs terrasse. Her kan du med fordel rykke planter, møbler og tæpper ud – og voilà, så har du og familien et hyggeligt samlingspunkt i boligen.

Held og lykke med boligudvidelsen. 

Kommentarer