Brøndby Strand

Nyt samarbejde får vaccination helt ud i Brøndbys boligområder

Takket være nyt samarbejde rykker vaccinationstilbuddet i Brøndby nu helt tæt på beboerne. I februar kan man blive vaccineret uden tidsbestilling i beboerlokalet ”Paraplyen” i Hallingparken, Brøndby Strand.

Brøndby Kommune ligger fortsat lavt, når det handler om hvor mange der er vaccinerede med tre stik.

For at gøre det så nemt som muligt for de borgere, der ønsker at blive vaccineret, så kan man i februar blive vaccineret i Hallingparken, Brøndby Strand.

”Vaccinetilslutningen er relativ lav i Brøndby Strand og derfor laver vi nu i februar en særlig indsats helt tæt på borgernes hverdag, der gør det nemt at kigge forbi og blive vaccineret. Jeg er glad for det gode samarbejde med vores boligselskaber. Så kan vi nemlig tilbyde vaccination uden tidsbestilling – dør om dør, hvor mange har deres daglige færden,” siger Maja Højgaard, formand for Social- og Sundhedsudvalget i Brøndby Kommune.

Man kan komme ind fra gaden og få sit første, andet eller tredje stik i beboerlokalet ”Paraplyen”, som har åbent mandage kl. 9-13 og tirsdag kl. 15-20 de næste uger.

Tilbuddet er blevet til i samarbejde mellem Brøndby Kommune og Brøndby Boligselskab.

”Vi har gennem hele corona-perioden støttet op om kommunens indsats og har været med til at dele information om mulighederne for test og vaccination – lige fra plakater i opgangene til opslag på Facebook. Vi ved, at det er vigtigt for mange af vores beboere, at barrieren er lav og at det er nemt at komme hen og få sin vaccination. Derfor er det oplagt, at vi nu åbner dørene for et af vores beboerlokaler, så alle interesserede kan kigge forbi – uanset hvilket stik, de mangler, og uden at de behøver bestille tid,” siger formand for Brøndby Boligselskab og medlem af kommunalbestyrelsen Michael Buch-Barnes.

Fakta:

Bliv vaccineret Hallingparken 1, ”Paraplyen”, Brøndby Strand

Mandag den 7. februar kl. 9-13

Tirsdag den 8. februar kl. 15-20

Mandag den 14. februar kl. 9-13

Tirsdag den 15. februar kl. 15-20

Mandag den 21. februar kl. 9-13

Tirsdag den 22. februar kl. 15-20

For alle fra 5 år. Der tilbydes Pfizer og Moderna.

Kommentarer